:


   За ініціативи Пологівської районної державної адміністрації 22.05.2015 року був проведений виїзд «мобільного соціального офісу», який є структурним підрозділом КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», на територію Басанської сільської ради. 
     З жителями села спілкувалися спеціалісти управління соціального захисту населення Пологівської районної державної адміністрації, управління Пенсійного фонду України в Пологівському районі, фахівець з профорієнтації Пологівського районного центру зайнятості, центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді та територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
   На зустрічі було присутні 22 особи. Були надані відповіді на питання: щодо виплати пенсії працюючим пенсіонерам, щодо змін в оформленні субсидій в 2015 році, щодо відміни пільг з 1 липня 2015 року, щодо стану ринку праці та наявних вакансій по Пологівському районі, щодо участі в громадських роботах на території сільської ради осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, питання стосовно постановки на облік в центр зайнятості тощо. 
Наступний виїзд «мобільного соціального офісу» відбудеться 26.05.2015 р. у К.Роздорівську сільську раду.

За інформацією управління соціального захисту населення райдержадміністрації