:

  "Мобільний соціальний офіс" у Григорівській сільській раді 

   За ініціативи Пологівської районної державної адміністрації 14.04.2015 року був проведений виїзд «мобільного соціального офісу», який є структурним підрозділом КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», на територію Григорівської сільської ради. 
   З жителями села спілкувались директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Терен Т.М., спеціаліст управління соціального захисту населення райдержадміністрації, фахівець з профорієнтації районного центру зайнятості. 
   На зустрічі були присутні 10 осіб. Були надані відповіді на питання щодо змін в оформленні субсидій в 2015 році та заповнення заяв і декларацій, щодо виплати компенсації на пільгове вугілля, щодо врахування земельного паю в розрахунок субсидії, щодо навантаження на соціальних робітників, щодо умови постановки на облік в Пологівський районний центр зайнятості і участь в громадських роботах, щодо вибору навчального закладу та професії для дітей – учнів випускників шкіл. 
   Наступний виїзд «мобільного соціального офісу» відбудеться 15 квітня 2015 року з працівниками вузлової залізничної лікарні. 





За інформацією управління соціального захисту населення райдержадміністрації