:

«МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ІНВАЛІДІВ»


Щороку на початку грудня у Міжнародний день інвалідів уся світова спільнота ще раз переосмислює все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і консолідує спільні зусилля задля їх гармонійної інтеграції в сучасне суспільство.

Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з обмеженими фізичними можливостями, що потребують захисту та підтримки. Люди з особливими потребами – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.

До Міжнародного дня інвалідів 01.12.2017 фахівці Пологівського районного центру сім’ї, дітей та молоді (далі - Центр) спільно з Пологівським відділенням соціальної реабілітації дітей-інвалідів взяли участь в організації свята для дітей з функціональними обмеженнями. З метою забезпечення гарного настрою дітей, та надання їм можливості відчути себе частиною великого світу, де безумовно є місце і для них, фахівцем Центру було підготовлено розважальну програму.

Пологівський РЦСССДМ