:

  Ми за здоровий спосіб життя
 
    В рамках всеукраїнської акції «Відповідальність починається з мене» 25 липня 2015 року на стадіоні «Локомотив» м.Пологи відбувся турнір з міні-футболу «Кубок Євгена Пічкура» під гаслом «Ми за здоровий спосіб життя».
     Участь у турнірі взяли участь 7 команд:
    - «Локоматив» м. Дніпропетровськ
    - «Батьківщина» с. Чапаєвка;
    - «Басань» с.Басань;
    -  «Україна» с.Пологи;
    - «Славія» м.Пологи;
    - «Юність» м.Пологи;
    - «IGC-Пологи» м.Пологи.
    Перемогу в турнірі отримала команда «Батьківщина» з с Чапаєвка, виборовши перше місце з рахунком 3:0 у команди «Україна».;
    ІІ місце - «Україна» з с.Пологи;
    ІІІ місце «Славія» з м. Пологи.
   Від райдержадміністрації всіх присутніх привітала заступник голови райдержадміністрації Півень І. Г. Команда- переможець отримала кубок з рук гравця вищої ліги Євгена Пічкура. Всі команди відмічені грамотами і призами, найкращі вболівальники отримали призи від салону краси «Гламур». Приз симпатій отримали гравці команд від нічного клубу «DO-DO».
   Організатори спортивного заходу відділ молоді та спорту райдержадміністрації, благодійна організація «Любов ближнього» та Євген Пічкур.
   Райдержадміністрація вдячна спонсорам турніру: Бойку В.В.,  голові ради з фізичної культури і спорту Пологівського залізничного вузла - за наданий спортивний інвентар; товариству Червоного Хреста України в Пологівському районі - за медичний супровід; Кононенку О. В., директору ТОВ «Соя Протеїн Продукт» - за надану матеріальну підтримку для проведення турніру. 

 


За інформацією відділу молоді та спорту райдержадміністрації