:
  Майстер-клас  «Солодощі на передову»

 Учні та викладачі Пологівського професійного ліцею долучилися до  районної акції «Валентинка для солдата», в рамках  Всеукраїнської акції «Допоможемо Українській армії».
   Під керівництвом заступника директора з навчально-виробничої роботи Тетяни Іванівни Демарецької, старшого майстра Наталії Олександрівни Коломацької, майстрів виробничого навчання Алли Михайлівни Жемчужникової, Наталії Вікторівни Самчук і Костянтина Васильовича Лозицького ліцеїсти, які вчаться на кухарів-кондитерів, приготували смаколики для наших захисників, та  влаштували справжній майстер-клас, як зробити солодкі валентинки  гарними та найсмачнішими.

                       

   Юні кухарі-кондитери розмалювали свої солодкі валентинки у жовто-блакитні кольори так, що вони вийшли гарними, наче вишиванки.  Найголовнішим інгредієнтом була любов  з якою готували учні, вкладали всю душу. 

   Своїми виробами, учні підтримують українську армію, адже наші захисники повинні відчути, як їх люблять і чекають додому.

   Усі солодкі подарунки, більше 100 пряників, 2 великих пирога, торт «Наполеон», передали до зони АТО  бійцям 79-ої ОМБР, 37-БТРО та 501- ОБМП.  

                                

   Організатор заходу відділ молоді та спорту райдержадміністрації.

За інформацією відділу молоді та спорту
райдержадміністрації