:


 Лідерами не народжуються, і не робляться будь-ким, вони роблять себе самі   

   Першого грудня 2015 року у розважальному центрі «Юність» відбувся форум, на якому народилася районна молодіжна організація, що назвала себе «Нове покоління». Ініціювали та провели форум: методист районного методичного кабінету відділу освіти райдержадміністрації Захряпа Тамара Миколаївна, учні старших класів та вчитель Пологівської гімназії «Основа» Хвостік Тетяна Анатоліївна, яка стала його координатором . 


   Основна мета утвореної організації – дати можливість кожному школяреві виростити в собі лідера, свідомого та відповідального громадянина, реалізовувати в собі особистість, спонукати молодь району до участі в патріотичних акціях .
    У заході взяли участь учні-лідери з 18 навчальних закладів району. У рамках програми відбулася презентація діяльності новоутвореної організації, ділові ігри і обмін думками та враженнями за чаюванням. 

Привітали шкільну молодь поважні гості: міський голова Коноваленко Юрій Анатолійович, начальник відділу освіти Пологівської райдержадміністрації Капітонов Павло Вікторович, голова Пологівської організації Червоного Хреста Наталія Євгенівна Плетінь, директор Будинку дитячої та юнацької творчості Марина Володимирівна Шевель. Гості пораділи завзятості активістів, побажали успіхів та пообіцяли підтримати починання.



За інформацією відділу освіти райдержадміністрації