:

 «Костянтинівський СК дав звітний концерт  «А Жінка в світ приходить для Любові» 

    5 березня, напередодні Свята Весни-8 Березня, творчий колектив Костянтинівського сільського клубу подарував мешканцям території свято «А Жінка в світ приходить для Любові», яке проходило в рамках районного огляду-конкурсу художньої самодіяльності та майстрів народного мистецтва, заходів до 20-ї річниці Конституції України та 25-річниці Незалежності України.
 
   Учні Костянтинівської ЗОШ 1-3ст. облаштували виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва «Ці квіти, матусю, тобі!». Учні школи, також, підготували танцювальні композиції «МАМА» і «Варись кашка» та пісні «Бабця-бабуся» і «Мама, первое слово».
   Директор клубу К. Тріщук згуртувала навколо себе багато талановитих, творчих людей і колективи закладу показали якісний святковий концерт, в якому були представлені вокальні групи «Комунарочка», «Веселі нотки», дуети і окремі виконавці, виконувались номери в розмовному жанрі. Усього на сцені дарили свою творчість 41 аматор. Ведучі свята Т.Харкевич, А.Кисіль, Т.Кошовий, О.Оніщенко говорили слова мамам, бабусям, жінкам, слова про кохання, представляли учасників концерту. В дуеті співали : Г.Кірілова і Л.Борт, Н.Дмитренко і К.Тріщук,  М.Бурячковська і Л.Бурячковська, А. Свіжінко і А. Гочар, А. Ніколаєнко і М. Кисіль, Т.Харкевич і А.Харкевич, З.Боговін і М.Плетінь. Соло співали К.Тріщук, Н.Дмитренко, М. Плетінь, Я.Сиротюк і у супроводі гітари співав А. Хоменко. В театралізаціях виступили Т.Кошовий, О. Здорик, Г.Даценко, А. Гончар, Н.Нехорошева. В хореографічному жанрі виступили Т.Харкевич і А. Харкевич.  
    Гарно оформлена сцена, підбір номерів і артистичне їх виконання, яскраві костюми створювали святковий настрій глядачам. А глядачі, в свою чергу, не жалкували оплесків.

                                                       
    Зі словами вітань виступив керівник агрофірми «Комунар» В.Бандуров, від імені якого кожну жінку в залі пригостили шампанським з цукерками та кожній вручили тюльпани-квіти весни! Від імені учасників художньої самодіяльності за матеріальну  підтримку, допомогу в організації свят і в вирішенні питань розвитку культури території багато слів вдячності звучало на адресу правління ТОВ «Агрофірма «Комунар» на чолі з керівником-В.Бандуровим.

                                                     
    З привітним словом з нагоди свята виступила сільська голова Н.Дмитренко. Н.Дмитренко є ідейним натхненником та активним учасником художньої самодіяльності. І цього дня вона успішно співала і сольні пісні, і в дуеті з К.Тріщук, і у складі гурту «Комунарочка». Це є прикладом для наслідування.
   Зі словами вітань виступила голова профспілкового комітету  ТОВ «Агрофірма «Комунар» Н.Гончар.
   Під час концерту працювала комісія у складі: М.Діденко-начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації, С.Колісник-директора Пологівського районного організаційно-методичного центру, Є.Курносова-методиста Пологівського районного організаційно-методичного центру.
  Начальник відділу культури і туризму М.Діденко від імені комісії дала високу оцінку концерту, подякувала усім виконавцям за роботу, поздоровила з Міжнародним жіночим Днем-8 Березня. 
   Фінальним акордом свята став феєрверк.                                                                                                               Люди задоволені від побаченого, з позитивними емоціями розходились по домівках і цікавились про наступні концерти.
 
  За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації