:

  Концертна програма для військовослужбовців у м. Бердянськ
 
   13 вересня творчий батальйон Пологівщини зустрівся з військовим підрозділом «Шторм», який зараз перебуває на ротації в м. Бердянськ. За плечима цього підрозділу Іловайські події, полон, безліч героїчних вчинків.
    Пологівці підготували змістовну концертну програму, в якій взяли участь танцювальний колектив «Натхнення» Пологівського СБК з керівником Валентиною Махоніною, зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація» і його солістка Валерія Дібровська та хореографічний колектив ДШМ з керівником Христиною Буренко, солісти районного будинку культури Наталія Самойлик і Тенгіз Дадіані, вокальні солісти Гіоргій Гуліашвілі, Влада Сумеріна, Вікторія Ємел’янова, Гванца Гуліашвілі, Вікторія Гавриленко, ведучі - Вікторія Ємел’янова, Вікторія Гавриленко, Гіоргій Гуліашвілі.
   На початку заходу усі заспівали гімн України. Волонтер Анзор Сарішвілі, який є ініціатором таких зустрічей, звернувся до військових, до мешканців Бердянська та його гостей з закликами «Пологи - це Україна!», «Бердянськ - це Україна!», «Шторм, ви герої!», «Україна - це ми!», «Слава Україні - героям слава!» розповів про виступи творчого батальйону пологівщини, які вже проведено протягом року в різних куточках прифронтової зони. 
    Начальник відділу культури і туризму Пологівської райдержадміністрації Марина Діденко від імені голови Пологівської райдержадміністрації Артура Крупського та голови районної ради Юрія Коноваленка передала побажання здоров’я, сил, терпіння, найскорішого повернення додому живими та неушкодженими з перемогою та від творчого батальйону вручила керівництву «Шторму» ексклюзивний оберіг, який виготовлений з глини пологівськими майстрами.
    Запалювання свічок в пам’ять про загиблих, молитва за Україну нагортала сльози. З надією на мир військові з учасниками колективів під оплески випустили в небо білих голубів. Урочисто солдати творчого батальйону передали штормівцям виготовлені власноруч листівки.
    Військові запросили гостей до себе, у військову частину, частували солдатською кашею, спілкувалися на подвір’ї та фотографувалися. З болем у серці від почутого та побаченого та з задоволенням від участі в зустрічі, щоб підтримати бойовий дух хлопців, творчий батальйон повернувся додому з вірою в мир.
    Зустріч була ініційована волонтером Анзором Сарішвілі і відбулася завдяки фінансовій допомозі директора ТОВ «Агрофірма «Батьківщина» Олександра Містюка та за підтримки відділу культури і туризму райдержадміністрації і відділу освіти райдержадміністрації.



 

 



 

За інформацією  відділу культури і туризму райдержадміністрації