:
  

 Концертна програма для військових 55-ї окремої артилерійської бригади

 22 серпня напередодні Дня державного Прапора України та  Дня незалежності України колективи художньої самодіяльності пологівщини привітали військовослужбовців 55-ї окремої артилерійської бригади імені генерал-полковника В.С.Петрова в м. Запоріжжя зі святами і дали концертну програму «Україна свята і єдина».
   З привітальним словом від себе особисто та від імені голови Пологівської райдержадміністрації Артура Крупського та голови районної ради Олександра Покутнього виступила заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень,і вручила військовій частині ексклюзивні керамічні сувеніри з символікою військової частини, підкреслила, що Пологівський район має за честь давати патріотичні концертні програми за участю кращих колективів пологівщини чим підтримувати бойовий дух наших захисників.

                                        

                   Святкова програма розпочалася виконанням Державного гімну України і наприкінці свята, також, усі присутні виконали гімн України.

Загиблих за незалежність України вшанували хвилиною мовчання.
   Ведучі свята Ольга Заєць і Марія Діденко з Пологівського РБК звернулися до присутніх  словами: «Дорогі військовослужбовці! Незалежність нашої держави стала  реальністю. Проте, нелегка боротьба за національну культуру, за українську мову, а відтак і за Державу – ще попереду. І продовжувати цю боротьбу та будувати державу нам з вами. Для людини, яка любить свою рідну землю, не було, нема і не буде нічого дорожчого за Батьківщину...». Вони дарували військовослужбовцям віршовані рядки з побажаннями усього найкращого.
   В програмі взяли участь зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація» та учні хореографічного відділення Пологівської ДШМ з композиціями «Непереможні», «Танцювальний батл», «Самба», «Козачок»,  театр танцю «Терпсихора» КБК «Гірник»  з композиціями «Я дівчина молода», «Ой, говорила чиста вода» та дует «Терпсихори» у складі Лізи Клименко і Валерії Тоцької з композицією «Тримай мене міцно», солісти –вокалісти з РБК Ольга Заєць і Вікторія Товстоног, з КБК «Гірник»-Ліна Купріна і Сергій Кара, з Вербівського СБК –тріо «НЛО».

                                 

   Двогодинна програма промайнула швидко і військовослужбовці вітали аматорів сцени бурхливими оплесками, дякували за творчий подарунок, який створив затишну атмосферу в залі, нагадав присутнім рідну домівку, батьків і коханих, які моляться за них, а головне, кожен в залі був згоден зі словами ведучих:

Ми віримо, що Україна переможе,
І хай Господь нам в цьому допоможе.
І українці будуть мирно жити,
І Батьківщину все життя любити!


За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації