:


    Концерт вокального колективу «Калинонька"

    25 вересня в КБК «Гірник» відбувся концерт вокального колективу «Калинонька» під гаслом «Пісня - моє серце і душа».
   Протягом півтори години глядачі слухали українські пісні. Ведучі представили керівника колективу Олену Павловську, згадали людей, які співали у першому складі колективу, познайомили з тими, хто зараз співає в «Калиноньці», нагадали здобутки колективу.
   Театральні мініатюри додали дійству колоритності і самобутності. Мініатюри виконані учасниками народного театрального колективу Сергієм Журавльовим, Світланою Філоненко, Михайлом Чеберком, Катериною Ваcильєвою під керівництвом Катерини Кодак.
  Зі словами вітань до учасників колективу звернувся міський голова Віктор Корольов і вручив Подяку міської ради, запевнив, що, як і завжди, підтримуватиме ініціативу колективу і допомагатиме у вирішені будь-яких питань на розвиток «Калиноньки».

  Добрі слова звучали на адресу Олени Павловської, керівника вокального колективу, та членів колективу у виступі голови районної ради Юрія Коноваленка. 



   З привітним словом від себе особисто і від імені голови райдержадміністрації Артура Крупського виступила заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, побажала колективу успіхів у творчий діяльності, підкреслила, що «Калинонька» є гордістю Пологівського району. Відчувається, що для кожної вокалістки українська пісня - і серце, і душа. 

   Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Марина Діденко у своєму виступі рекомендувала дирекції КБК «Гірник» та керівникові «Калиноньки» готувати документи для присвоєння колективу звання «Народний вокальний колектив», подякувала міському голові Віктору Корольову за створені в будинку культури умови для занять «Калиноньки», для її творчого становлення та розвитку. 
   «Калинонька» в залі створила теплу привітну атмосферу, за що глядач дарував колективу овації після кожного виступу.

 

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації