:
  

 Концерт творчого батальйону Пологівщини 

    До Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні 07 травня в РЦ «Юність» для військових, учасників бойових дій різних поколінь відбувся звітний концерт творчого батальйону Пологівщини «Тобі Україно, мій мужній народе…».
   На початку заходу усі присутні поклали квіти до пам’ятника «Герої не вмирають» та пам’ятної дошки «Вони захищали Україну», вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих в ІІ Світовій війні, у локальних війнах та зоні проведення  АТО. Військові та учасники творчого батальйону випустили у небо голубів на знак прагнення МИРУ в Україні.

                                                
  Під час концерту на сцені виступали організатори-Анзор Саришвілі, Павло Бабич, керівник районної організації «Ветерани АТО Пологівщини» Валерій Орловський. Вони передали до Пологівського районного краєзнавчого музею прапори з підписами військових з зони проведення АТО, з госпіталів, де виступав батальйон. 

                     

  Зі словами вітань виступили голова Пологівської районної ради  Олександр Покутній, заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, міський голова Юрій Коноваленко. Авторські вірші прочитала Валентина Мовчан, представник окремої бригади батальйону морської піхоти № 36 Володимир Воронін.

                                 
                                 

   В програмі взяли участь колективи та окремі виконавці закладів культури району: з Пологівського РБК- учасники зразкового аматорського театрального колективу «БравО», зразкового аматорського хореографічного колективу «Союз», вокалісти Наталія Самойлик, Юрій Нестеренко, Максим Кисіль, з Пологівського СБК- Володимир Павловський, Олена Павловська, танцювальний колектив «Натхнення», з Пологівської дитячої школи мистецтв-учасники зразкового аматорського хореографічного колективу «Овація» та хореографічного відділення школи.

         

                        

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації