:

   Концерт до Дня учителя у районній дитячій школі мистецтв
 
   02 вересня в затишному залі Пологівської дитячої школи мистецтв учні і викладачі вітали з Днем вчителя і Днем музики вчителів, ветеранів школи. 
   З привітанням виступила директорка школи Лариса Кас’яненко і вручила трудові книжки молодим спеціалістам, випускникам школи, які після отримання спеціальної освіти повернулися вже працювати в рідну школу - Тетяні Дяченко і Ірині Карлихановій.
  Концертну програму вела чарівна Катерина Храмцова. На сцені разом з дітьми виступали Лариса Кас’яненко, Дмитро Апарін, Раїса Повод, Катерина Храмцова, Олеся Делі-Осман, Аліна Грімова.
  Концертні виступи дарували ансамбль «Sotto voce», Дарина Ніколаєва, Тетяна Порохня, Каріна Карпій, Анастасія Набока, Джавдет Делі-Осман, Андрій Харь, дует «Евріка» (Максим Зюзін і Анастасія), Гванца Гуліашвілі, Данило Кущак, Дмитро Цихмистро, Ірина Карлиханова, Тетяна Дяченко, а вокальний ансамбль «Sweet music» виконав пісню «7 нот» на музику керівника колективу Оксани Лашко, ансамбль викладачів «Тріумфал» виконав попурі на мотиви популярних пісень кінострічок Гайдая в обробці Дмитра Апаріна.
  «Учні школи мистецтв в надійних руках вчителів-професіоналів: творчих, натхненних, цілеспрямованих! Досягнення на конкурсах це підтверджують. Заходи з патріотичного виховання дітей є результативними і вчителі, учні, батьки отримують слова подяки з боку волонтерів, військових, учасників АТО!» - підкреслила начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Марина Діденко у своєму привітальному слові і побажала великій вчительській родині і всім присутнім здоров’я, успіхів у праці, миру!
  Свято проходило на позитивній ноті! Діти дарували квіти, а батьки вітали вчителів оплесками!
  Шановні викладачі Пологівської дитячої школи мистецтв, зі святом!

   


За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації