:
   14.04.2016 відділом культури і туризму разом з відділом освіти, молоді та спорту  райдержадміністрації організовано проведення районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія-2016».
Захід проведено в центральній районній бібліотеці.
Ведуча свята Алла Колісник ознайомила конкурсантів з умовами конкурсу, представила гостей: Ірину Півень, заступника голови райдержадміністрації, Марину Діденко, начальника відділу культури і туризму, Ірину Хижню, методиста методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту, а також, оголосила склад журі, до якого було внесено працівників районної бібліотеки, сільських бібліотек, шкільних бібліотек(голова журі - Тетяна Савічева, директор центральної районної бібліотеки).

                              
Зі словами вітань до учасників конкурсу звернулася заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, а також урочисто вручила директору бібліотеки подарунок для бібліотеки-книгу.
Учасники конкурсу, учні 6-их і 7-их класів презентували свою улюблену книгу. 
                       
За результатами конкурсу усі учасники отримали дипломи відділу культури і туризму за участь і за І, ІІ, ІІІ місця, а також записники від районної бібліотеки, а переможці-фотоальбоми за рахунок районної Програми розвитку культури.
Змістовно презентували свою улюблену книгу і отримали дипломи за участь учні 6-их класів: Валентина Деревянко (Басанська ЗОШ І-ІІІ ст.), Юлія Петрів (Інженерненська ЗОШ  І-ІІІ ст.), Яна Бережна (Семенівська ЗОШ І-ІІІст.), Катерина Курілова (Пологівська ЗОШ І-ІІІст. № 4), Анастасія Бочкарьова (Пологівська ЗОШ І-ІІІст. № 4),; учні 7-их класів: Артем Денісюк (Пологівський НВК), Богдан Жирик (Костянтинівська ЗОШ),.
Серед учнів 6-х класів призові місця розподілено таким чином:
І місце-Вікторія Кірілова (Пологівський НВК);
ІІ місце-Михайло Поляков (Пологівська ЗОШ І-ІІІ ст..);
ІІІ місце-Дарина Солодка (Пологівський колегіум №1).
  Серед учнів 7-х класів призові місця розподілено таким чином:
І місце-Єлізавета Бурштика (Пологівська гімназія «Основа»);
ІІ місце-Ксенія Сторчак (Пологівська СРШ І-ІІІ ст.. №2);
ІІІ місце-Аліна Сотнік ( Григорівська ЗОШ І-ІІІ ст.).
Переможці будуть представляти Пологівський район 28 квітня на обласному рівні в м. Запоріжжя.
Свято закінчилось урочистим фотографуванням.
Організатори конкурсу дякують дітям, бібліотекарям сільських та шкільних бібліотек, вчителям за підготовку і участь у конкурсі. 


За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації