:

 Керівники навчальних закладів району  взяли участь в обласному семінарі

16 лютого 2016 року у місті Токмак відбувся обласний семінар з питання «Організаційний аспект впровадження он-лайн освіти в навчальних закладах», в якому  взяли участь керівники відділів освіти та директори загальноосвітніх навчальних закладів Токмацького, Чернігівського та Пологівського районів. 
        З тенденціями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та інноваціями в освіті присутніх ознайомила  Хіврич В.В., начальник відділу загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Департаменту освіти і науки  облдержадміністрації. 

Освітяни Пологівщини з цікавістю долучилися до  обговорення питання забезпечення подальшого  розвитку та модернізації інформаційно-комунікаційного забезпечення навчальних закладів, поставили нові завдання  запровадження сучасних технологій в навчально-виховній діяльності.  
       Досвідом  роботи  щодо впровадження он-лайн освіти та створення розвивального освітнього простору в навчальних закладах нашого району поділився директор Пологівського колегіуму №1 Кучер О.Ф.

За інформацією відділу освіти райдержадміністрації