:
     До Запорізької обласної державної адміністрації надійшов лист Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства щодо реалізації ініціативи ЄС «Мери за економічне зростання».
Зазначена ініціатива спрямована на підтримку та розвиток місцевої економіки країн «Східного партнерства», зокрема сприяння діяльності мерів та муніципалітетів на місцевому рівні задля економічного зростання, створення нових робочих місць, розвитку їх потенціалу і технічних навичок.
Для України загальний бюджет конкурсу – 4,5 млн. євро, тривалість проектів – від  18 до 48 місяців. У конкурсі можуть взяти участь міста з населенням до 150 тисяч жителів, об’єднані територіальні громади або консорціуми.
Для ознайомлення з більш детальною інформацією щодо реалізації ініціативи ЄС та проведення конкурсу необхідно зайти за посиланням: https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?ADSSChck=1492675346996&do=publi.welcome&orderby=updy&searchtype=RS&orderbyad=Desc&nbPubliList=15&aofr=155272&uzerlanguage=en.
 
 
Відділ економічного розвитку
і торгівлі райдержадміністрації