:

 ГРУДНЕВОЮ КАЗКОЮ НА ЛЬОДУ ВІТАВ ДІТЛАХІВ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

День Святого Миколая 55 пологівських дітлахів пільгових категорій зустрічали в Запорізькому державному цирку.

Організатори святкового дійства – Служба у справах дітей Запорізької облдержадміністрації – вирішили «покласти під подушечки» дітям пільгових категорій області приємний сюрприз у вигляді новорічної циркової вистави, що стало вже доброю традиціє протягом багатьох років.

Миру і процвітання у Новому 2018 році зичили присутнім на святі голова обласної ради Григорій Самардак, заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін, начальник Служби у справах дітей обласної державної адміністрації Антоніна Матвєєва. Посадовці побажали, щоб діти не тільки чекали на свята, а й отримували їх.

Незабутні враження залишила після себе на згадку новорічна циркова вистава. Віртуози на льоду: акробати, жонглери, клоуни, танцюристи та дресирувальники, створили чудову атмосферу новорічної казки та різдвяних див.

До дітей завітав сам Святий Миколай, щоб запалити вогні на новорічній ялинці.

Транспортування та супроводження організованих груп дітей забезпечили спеціалісти служби у справах дітей та відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, медичні працівники Пологівського центру первинної медико-санітарної допомоги та Пологівської гімназії «Основа», що стало можливим завдяки фінансуванню у 2017 році Комплексної районної Програми «Молодь. Сім’я. Перспектива.» на 2013-2017 роки.


Служба у справах дітей РДА