:
     

 Герої - не вмирають

  19 лютого у КУ «Пологівський НВК» відбувся  захід, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні. 
Учасниками зустрічи були учнівський та педагогічний колектив навчального закладу, працівники сільського клубу, заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, демобілізовані учасники бойових дій Хоменко Юрій та Кий Дмитро, волонтер Савічев Олександр, голова Пологівської РО ТХЧУ Наталія Плетінь, представники волонтерської організації Токмацького району ГО «Тарійські Скіфи».

 

   Під час заходу згадували піснями та віршами подвиги українців, що постали за право жити у вільній країні на Майдані. Схилили голови перед пам’ятю загиблих у лютому 2014 року, згадали тих, хто віддав своє життя під час бойових дій на сході країни.
  20 лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем – Днем Героїв Небесної Сотні. В той день Україна втратила найкращих синів, але отримала справжню незалежність, змінивши  хід історії. 

    

      

     Після закінчення концертної програми до музею Пологівського НВК були передані експонати із зони АТО.
    Все, що ми можемо зараз – зробити так, щоби жертовність цих українців не була даремною. А тут уже все залежить від кожного з нас. І якщо правильно скористатись цим досвідом, ми справді можемо побудувати незалежну і процвітаючу державу.
   Організатор заходу відділ молоді та спорту райдержадміністрації, за сприяння відділу освіти райдержадміністрації.
 
За інформацією відділу молоді та спорту
райдержадміністрації