:

У період з 30.09.2019 по 07.10.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 121 звернень та повідомлень громадян, із яких 16 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 11 заявах та повідомленнях.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 6 фактів крадіжок. Відкрито кримінальні провадження, триває досудове розслідування. За вище вказаний період до суду скеровано 6 кримінальних проваджень стосовно 6 осіб правопорушників, які вчинили кримінальне правопорушення за ознаками ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка).

3 факти нанесення тілесних ушкоджень. Відкрито 2 кримінальних провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). За 1 фактом чоловіку 1992 року народження повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 2 ст. 125 Кримінального кодексу України, який 29 вересня в ході сварки побив жінку.

За вказаний період за вище вказаною статтею про підозру повідомлено 3 особам правопорушникам та кримінальні провадження скеровано до суду з обвинувальним актом.

1 факт шахрайства. Так, 3 жовтня до Пологівського відділу поліції  звернувся  46 річний чоловік, якого ошукали шахраї на суму 2780 тисяч гривень. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 Кримінального Кодексу України (Шахрайство). Триває досудове розслідування.

3 факти злочинів пов’язаних у сфері наркотичних засобів та їх прекурсорів. Відкрито кримінальні провадження, триває досудове розслідування. За ознаками ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) 3 особам правопорушникам повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення та кримінальні провадження скеровано до суду з обвинувальним актом.

Крім цього за вказаний період складено 96 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 84, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 12 адміністративних протоколи.

 

Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.

 

 

За даними Пологівського відділу поліції