:
 
У період з 29.07.2019 по 05.08.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 142 заяв і повідомлень із яких 10 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 8 заявам та повідомленням.
Крім цього за вказаний період складено 84 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 54, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 30 адміністративних протоколи.
З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 4 факти крадіжок. Відкрито кримінальні провадження за ознаками ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування проводяться оперативно-розшукові заходи. Також, про підозру повідомлено 10 особам правопорушникам по 11 кримінальним провадженням та до суду скеровано 11 кримінальних провадження стосовно 10 осіб правопорушників.
1-факт нанесення тілесних ушкоджень. Так, 31.07.2019 року до Пологівського відділу поліції о 11:30 годині надійшло повідомлення від жінки 1975 року народження про те, що колишній чоловік в ході сварки наніс тілесні ушкодження. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження).
За вищевказаною статтею за вказаний період повідомлено про підозру 3 особам правопорушникам та 2 кримінальних правопорушення направлено до суду з обвинувальним актом.
Також, 30 липня до суду скеровано кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 Кримінального Кодексу України (Грабіж) стосовно чоловіка 1974 року народження, раніше засудженого мешканця села Новоселівка, який 8 липня здійснив крадіжку алкогольних напоїв з магазину в селі Новоселівка.
1-факт злочину у сфері обігу наркотичних засобів.
1-факт ДТП. Так, 2 серпня до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вул. Магістральна трапилася дорожньо-транспортна пригода. Після виїзду на місце пригоди було встановлено, що по вулиці Магістральній, біля магазину «1000-Дрібниць» трапилося ДТП між ВАЗ 2109 та Чері. Водій (жінка) 1954 року народження не виконала вимоги дорожнього знаку 2.1 ПДР «Дати дорогу» не упевнившись в безпеці руху здійснила виїзд з вулиці Шевченка на Магістральну та в результаті чого допустила зіткнення з автомобілем ВАЗ 2109 під керуванням чоловіка 1986 року народження. Потерпілих не має. Автомобілі зазнали технічних ушкоджень. На водія Чері складено адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).
 
Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.