:

У період з 28.02.19 по 04.03.19 до Пологівського відділу поліції надійшло 63 заяв і повідомлень із яких 11 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 7 заявам та повідомленням.

Крім цього за вказаний період складено 81 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 38, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 43 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 6 фактів крадіжок. Встановлено 3 особи  правопорушники, доводиться їх причетність до вчинення злочину. Тривають оперативно-розшукові заходи.

1-факт порушення недоторканості житла. Правопорушнику повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч.1 ст. 162 КК України.

3-факти пов’язані з обігом наркотичних засобів, по всім фактам встановлено осіб правопорушників та повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень.

1-факт незаконної вирубки дерев. Працівниками СРПП в ході патрулювання було зупинено «Газель» під керуванням чоловіка 1987 року народження, який перевозив свіжоспиляні стовбури дерев. Слідчим внесені відомості до ЄРДР за ознаками ч.1 ст. 246 (Незаконна порубка лісу) КК України.

2-факти дорожньої транспортної пригоди. Так, 28 лютого до Пологівського відділу поліції зі служби «102» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Магістральна сталося ДТП. Після виїзду на місце пригоди було встановлено, близько 14:00 по вулиці Магістральна сталося ДТП між вантажно-пасажирським автомобілем та мотоциклом. Водій мотоциклу ІЖ-Планета 1981 року народження при здійсненні обгону не впевнився в безпеці маневру, допустив зіткнення з вантажно-пасажирським автомобілем «Мерседес-Спринтер» який рухався в зустрічному напрямку. В результаті ДТП водій мотоциклу помер в кареті швидкої допомоги, пасажирку мотоциклу 1981 року народження доставлено до Пологівської ЦРЛ з тілесними ушкодженнями. Слідчим внесені відомості до Єдиного Реєстру Досудових Розслідувань за кваліфікацією ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Триває досудове розслідування.

28 лютого на перехресті вулиці Магістральна та провулка Кримський водій ВАЗ 2109, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на металевий відбійник. Громадянина 1993 року народження притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Постійно відділом поліції вживаються заходи щодо виявлення та припинення фактів функціонування пунктів прийому металобрухту та залів грального бізнесу, недопущення росту злочинності на вулицях та інших громадських місцях.

1 березня працівники Пологівського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області провели рейд, спрямований на виявлення написів із рекламою наркотиків на території міста Пологи. Під час заходу правоохоронці виявили та зафарбували наркорекламу на території гімназії «Основа» № 3. Наразі тривають заходи щодо встановлення осіб, які нанесли написи.

        За даними Пологівського ВП ГУНП України у Запорізькій області