:

У період з 28.01.19 по 04.02.19 до Пологівського відділу поліції надійшло 140 заяв і повідомлень із яких 23 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 7 заявам та повідомленням.

Крім цього за вказаний період складено 77 адміністративних протоколи, а саме по лінії БДР – 60, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 17 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 16 фактів крадіжок з яких по 7 встановлено особу правопорушника. Тривають розшукові заходи на встановлення осіб причетних до вчинення кримінальних правопорушень.  Так, у січні повідомлено про підозру чоловіку  1970 року народження, мешканець с. Пологи, раніше засуджений, який в період з серпня 2018 по грудень 2018 року здійснював крадіжки майна з домоволодінь громадян. Його причетність доведена по 10 злочинам.

2-факти тілесних ушкоджень, відкрито кримінальні провадження за ознаками ст.125 ККУ. Триває досудове розслідування.

1-факт порубки дерев, так 29 січня працівниками СРПП під час патрулювання в лісопосадці виявлено автомобіль Газель водій якого перевозив свіжоспиляні дерева. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.246 ККУ (Незаконна порубка лісу). Триває досудове розслідування.

1-факт незаконного заволодіння транспортним засобом, так  31 січня чоловік 1984 року народження скоїв крадіжку скутера. В ході проведення розшукових заходів працівниками превенції знайдено та вилучено на тимчасове зберігання скутер до Пологівського ВП. Слідчим відкрито кримінальне провадження  за ознаками ст.289 ККУ. Триває досудове розслідування.

Постійно відділом поліції вживаються заходи щодо виявлення та припинення фактів функціонування пунктів прийому металобрухту та залів грального бізнесу, недопущення росту злочинності на вулицях та інших громадських місцях.

Кожного четверга здійснюється відвідування населених пунктів на території оперативного обслуговування, щодо проведення особистого прийому громадян. 31 січня прийом проводився у приміщенні Григорівської сільської ради з 15:00 по 16:00 годину.

За даними Пологівського ВП ГУНП України в Запорізькій області