:

У період з 21.01.2019 по 28.01.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 122 заяв і повідомлень із яких 17 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 14 заявам та повідомленням.

Крім цього за вказаний період складено 75 адміністративних протоколи, а саме по лінії БДР – 51, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 24 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 13 фактів крадіжки з яких по 10 встановлено особу правопорушника, проводяться заходи щодо доведення причетності до вчинення злочину та встановлення правопорушників по іншим.

1-факт порубки дерев, так 22 січня працівниками СРПП під час патрулювання затримано групу осіб які знищували зелені насадження. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.246 ККУ (Незаконна порубка лісу). В зв’язку з малозначністю 2-х громадян буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Також, 25 січня про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками ч.1, ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України. (Крадіжка). Причетність злочинця доведена по 9 злочинам. Так, раніше засуджений мешканець с.Басань, у період з квітня по серпень 2018 року з домоволодіння громадянина 1968 р.н., мешканця с.Тарасівка, викрадав пластикові панелі, чим завдав матеріального збитку.

В ході розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.213 Кримінального Кодексу України.  27 січня за фактом незаконних операцій з металобрухтом в ході санкціонованого обшуку було виявлено та вилучено 6 т. чорних металів та близько 400кг. кольорових металів. Триває досудове розслідування.

Постійно відділом поліції вживаються заходи щодо виявлення та припинення фактів функціонування пунктів прийому металобрухту та залів грального бізнесу, недопущення росту злочинності на вулицях та інших громадських місцях.

Кожного четверга здійснюється відвідування населених пунктів на території оперативного обслуговування, щодо проведення особистого прийому громадян. 31 січня прийом буде проводитися у приміщенні Інженерненської сільської ради з 15:00 по 16:00 годину.

За даними Пологівського ВП ГУНП України в Запорізькій області