:
 

У період з 20.05.2019 по 27.05.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 135 заяв і повідомлень із яких  16 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 12 заявам та повідомленням.

         Крім цього за вказаний період складено 86 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 46, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 40 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 6 фактів крадіжок, встановлено 4 особи правопорушників триває перевірка на доведення їх причетності до вчинення кримінальних правопорушень.

Так, повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) чоловіку 1989 року народження раніше засуджений, за вчинення крадіжки металевих виробів з будинку заявника 1957 року народження в м. Пологи.

Також за вищевказаною статтею повідомлено про підозру 2 правопорушникам по 2 кримінальним провадженням.

 2-факт нанесення тілесних ушкоджень. Так, 20 травня між двома сусідками виникла сварка на побутовому ґрунті в ході чого було спричинено тілесні ушкодження. Інший випадок, в ході вживання  спиртних напоїв виникла сварка  між знайомими, чоловік наніс  тілесні ушкодження знайомій. За даними фактами слідчими внесено відомості до ЄРДР за ознаками  ч.1 ст. 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування.

Також, повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за вище вказаною статтею, повідомлено чоловіку 1984 року народження який наніс тілесні ушкодження своїй співмешканці 1968 року народження.

2-факти ДТП. 22 травня трапилося ДТП по вул.Магістральній 23річний водій автомобіля «OPEL ASTRA» 1996 року народження не впорався с керуванням та допустив перекидання автомобіля. Водія доставлено до лікарні з тілесними ушкодженнями. Працівниками сектору реагування патрульної поліції складено адміністративний протокол за ст..124 КУпАП.

Також, 26 травня в м.Пологи водій «Volkswagen Golf 3» 1991 року народження, мешканець м.Пологи по вул. Магістральній в напрямку вул. Української здійснив наїзд на велосипедиста 1983 року народження, після чого втратив керування і допустив наїзд на металевий відбійник. В результаті дорожньо-транспортної пригоди велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 286 ККУ. Триває досудове розслідування.

За незаконне  виготовлення та зберігання наркотичного засобу «Опій ацетильований»  повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ст. 309 ККУ (Незаконе виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) раніше засудженому мешканцю м.Пологи 1973 року народження. Його причетність доведена по 3 злочинам та 26.05.2019 кримінальні провадження скеровано до суду з обвинувальним актом.

1-факт незаконного викрадення та привласнення чужого майна. Чоловіку 1980 року народження повідомлено про підозру за ознаками ч. 3 ст. 357 ККУ, який з домоволодіння чоловіка 1992 року народження в с. Українське викрав паспорт громадянина України.

          Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності, та взаємодії з громадськістю.