:

У період з 19.08.2019 по 26.08.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 157 заяв і повідомлень, з яких 7 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 3 заявах та повідомленнях.

За вказаний період складено 99 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 62, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 37 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 3 факти крадіжок. Відкрито кримінальні провадження за ознаками ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), тривають розшукові заходи щодо встановлення  осіб правопорушників.

Так, працівниками сектору реагування патрульної поліції  встановлено особу правопорушника, який з дитячого майданчика в селі Інженерне відкрито заволодів дитячим велосипедом 6-річного хлопчика. Ним виявився раніше засуджений 42-річний мешканець міста Гуляйполе. Правопорушнику повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж).

1 - факт пов’язаний зі злочином у сфері наркотичних засобів та їх прекурсорів. Про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 1 ст. 310 Кримінального Кодексу України повідомлено чоловіку 1972 року народження, який за своїм місцем проживання незаконно вирощував рослини роду Конопля. 

2-факти нанесення тілесних ушкоджень. Про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками  ст. 125 Кримінального Кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження) повідомлено чоловіку 1967 року народження, який в ході сварки у стані алкогольного сп’яніння наніс тілесні ушкодження знайомим,  чоловіку 1953 року народження та жінці 1954 року народження.

1 - факт шахрайства. 23.08.2019 року до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення від жінки 1961 року народження, яку ввели в оману та заволоділи її грошовими коштами. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 Кримінального Кодексу України.

 

Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.