:

У період з 18.11.2019 по 25.11.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 118 звернень та повідомлень громадян, із яких 14 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 7 фактів крадіжок. Відкрито кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення за статтею 185 Кримінального Кодекс України (Крадіжка). Встановлено 3 осіб правопорушників, триває перевірка на їх причетність до вчинення злочину.

1 факт порубки. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 246 Кримінального Кодексу України (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу.)

2 факти привласнення чужого майна. Так, 18 листопада до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення від жінки 1948 року народження, про те що знайома 1965 року народження шляхом вільного доступу викрала картку банка, яка належала заявниці та зняла гроші в сумі 1000 грн. 21 листопада надійшло повідомлення від хлопця 2001 року народження, про те що знайомий ровесник викрав картку банка з метою подальшого зняття готівки. Відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 357 Кримінального Кодексу України (Викрадення, привласнення, вимагання документів). Триває досудове розслідування.

1 факт тілесних ушкоджень. Так, 20 листопада від Пологівської лікарні надійшло повідомлення, про те що звернулися батьки дівчинки 2007 року народження, дівчинку на дитячій площадці ображали хлопці школярі та нанесли їй тілесні ушкодження у вигляді синців. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Працівником ювенальної превенції та слідчим проводиться робота з встановлення всіх фактів події та профілактична робота з дітьми.

Крім цього за вказаний період складено 90 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 72, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 18 адміністративних протоколи.

Пріоритетом Пологівського відділу поліції залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам        оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.

 За даними Пологівського відділу поліції