:

У період з 18.03.19 по 25.03.19 до Пологівського відділу поліції надійшло 98 заяв і повідомлень із яких 18 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 7 заявам та повідомленням.

Крім цього за вказаний період складено 110 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 65, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 45 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 10 фактів крадіжок. Встановлено 7 осіб правопорушників, доводиться їх причетність до вчинення злочину. Тривають оперативно-розшукові заходи.

Так, 22 березня повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 2 ст. 185 КК України (Крадіжка). Мешканець міста Пологи 1990 року народження в березні з території непрацюючої насосної станції викрав металеві вироби з опори. Його причетність доведена по 2 злочинам. Триває досудове розслідування.

Також, 22 березня невідома особа біля магазину «Максим» викрала велосипед, який належав чоловіку 1975 року народження. Працівниками групи швидкого реагування по гарячим слідам було встановлено особу правопорушника, ним виявився раніше судимий мешканець м. Пологи 1992 року народження. Доводиться його причетність до вчинення злочину.

1-факт порубки дерев. Так, 19 березня працівниками сектору реагування патрульної поліції був зупинений автомобіль марки «Москвич» під керуванням чоловіка 1996 року народження, в салоні якого знаходилися свіжоспиляні стовбури дерев «Акація». Автомобіль та знаряддя вилучено. Правопорушника буде притягнуто до відповідальності згідно вимог чинного законодавства.

1-факт пов’язаний з обігом наркотичних засобів, по даному факту відомості внесені в ЄРДР, триває перевірка.

2-факти нанесення легких тілесних ушкоджень. Триває перевірка.

1-факт шахрайства. Невідома особа шахрайським шляхом заволоділа коштами заявника. Відомості внесені до ЄРДР триває перевірка.

Постійно відділом поліції вживаються заходи щодо виявлення та припинення фактів функціонування пунктів прийому металобрухту та залів грального бізнесу, недопущення росту злочинності на вулицях та інших громадських місцях.

Так, 19 березня працівниками поліції припинено діяльність двох незаконних пунктів прийому металобрухту. В ході санкціонованого обшуку виявлено та вилучено 8,5 т. чорного металобрухту, 120 кг кольорових металів та 4 шт. підлогових вагів. Триває досудове розслідування за ознаками ч. 1 ст. 213 КК України (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом).

 

За даними Пологівського ВП ГУНП України у Запорізькій області