:

У період з 18.02.19 по 25.02.19 до Пологівського відділу поліції надійшло 128 заяв і повідомлень із яких 14 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 10 заявам та повідомленням.

Крім цього за вказаний період складено 81 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 38, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 43 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 6 фактів крадіжок. Встановлено 4 особи правопорушники, доводиться їх причетність до вчинення злочину. Тривають оперативно-розшукові заходи.

1-факт порушення недоторканості житла. Триває досудове розслідування.

2-факти вчинення грабежу. Так, 20 лютого до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення, від чоловіка, про те, що невідомий чоловік вихопив жіночу сумку з особистими речами у жінки 1979 року народження та скрився з міста пригоди. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 186 Кримінального Кодексу України «Грабіж». Тривають оперативно-розшукові заходи.

21 лютого приблизно о 20:00 годині до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення, про те, що невідома особа шляхом вільного доступу в приміщені АЗС «UPG» по вулиці Магістральній м. Пологи вчинила грабіж. Працівниками СРПП по гарячих слідах встановлено особу правопорушника, ним виявився 24-річний, раніше засуджений місцевий мешканець. Злочинця затримано в порядку ст. 208 КПК України та 22 лютого повідомлено про підозру у вчинення кримінального правопорушення за ознаками ч.2 ст. 186 ККУ.

1-факт незаконного заволодіння транспортним засобом. Так, 19 лютого до Пологівського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про викрадення транспортного засобу від місцевого мешканця 1989 року народження. Протягом доби працівники кримінальної поліції розшукали транспортний засіб, який знаходився в селі Новоселівка. Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до крадіжки авто причетні мешканці міста Пологи 1995 та 1977 року народження. На даний час автомобіль повернутий власникові та триває досудове розслідування.

20-21 лютого повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч.1 ст. 185 ККУ, чоловіку 1992 року народження, раніше засуджений, мешканець м. Пологи, який викрадав металеві вироби з гаражів ТОВ «Лада».

Також за вищевказаною статтею повідомлено  про підозру чоловіку 1983 року народження мешканець с. Українське, за вчинення крадіжки металевих стовпчиків з домоволодіння жінки 1967 року народження мешканки в с. Новокарлівка.

Також з раніше зареєстрованих, а саме 9 лютого працівниками СРПП за порушення правил ПДР було зупинено автомобіль під час огляду якого було знайдено та вилучено шприц з речовиною коричневого кольору. 23 лютого повідомлено про підозру чоловіку 1987 року народження, мешканець с. Федорівка у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч.1 ст.309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)

Постійно відділом поліції вживаються заходи щодо виявлення та припинення фактів функціонування пунктів прийому металобрухту та залів грального бізнесу, недопущення росту злочинності на вулицях та інших громадських місцях.

Кожного четверга здійснюється відвідування населених пунктів на території оперативного обслуговування, щодо проведення особистого прийому громадян. 28 лютого прийом буде проводитися у приміщенні Воскресенської об’єднаної громади з 15:00 по 16:00 годину.

За даними Пологівського ВП ГУНП у Запорізькій області