:
 

         У період з 17.06.2019 по 24.06.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 153 заяв і повідомлень із яких 15 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 10 заявам та повідомленням.

         Крім цього за вказаний період складено 104 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 54, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 50 адміністративних протоколи.

          З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 6 фактів крадіжок, встановлено 4 особи правопорушники триває перевірка на доведення їх причетності до вчинення кримінальних правопорушень.

          Так, працівниками сектору кримінальної поліції встановлено особу правопорушника який протягом періоду з березня по червень 2019 року з домоволодінь громадян викрадав металеві вироби. Ним виявився раніше засуджений мешканець міста Пологи, якому 21 червня повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка), його причетність доведена по 3 злочинам. Так, за вищевказаною статтею повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення ще 3 особам правопорушникам.

          Так, до суду з обвинувальним актом скеровано кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка), стосовно хлопця 2000 року народження, який з погрібу домоволодіння жінки 1965 року народження викрав металеву рельсу.

           1-факт шахрайства. Так, 22 червня о 20:30 годині до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення від чоловіка 1979 року народження, про те, що його ошукали під час покупки вікна на сайті «ОЛХ», на суму 3500,00 гривень. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 Кримінального Кодексу України (Шахрайство).Триває досудове розслідування.

           2-факти нанесення тілесних ушкоджень. Так, 21 червня о 13:37 годині до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення від чоловіка 1972 року народження, який повідомив, що в ході сварки побився з сестрою 1973 року народження. Відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження).

          Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності, та взаємодії з громадськістю.

 

За даними Пологівського ВП ГУНП України у Запорізькій області