:
 

         У період з 16.09.2019 по 23.09.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 152 звернень та повідомлень громадян із яких 11 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по  9 заявам та повідомленням.

         Крім цього за вказаний період складено 79  адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 54, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 25  адміністративних протоколи.

         З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 3 факти крадіжок. Відкрито кримінальні провадження за ознаками ст. 185 ККУ (Крадіжка).

         Так 17.09.2019 року до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення від чоловіка 1989 року народження про те, що невідома особа шляхом вільного доступу з будинку заявника викрала 2 мобільних телефони. Працівниками сектору превенції встановлено особу правопорушника, триває перевірка на причетність до вчинення кримінального правопорушення  за ознаками ч.1 ст. 185 ККУ (Крадіжка).

         За вказаний період 2 особам правопорушникам повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка).

         Також працівниками сектору превенції встановлено особу правопорушника який у період з червня по вересень з дачного будинку чоловіка 1972 року народження викрадав металеві вироби. Правопорушнику 1989 року народження 20.09.2019 року повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч.3 ст. 185 ККУ (Крадіжка).

          5-факт нанесення тілесних ушкоджень. Відкрито кримінальне провадження за ознаками  ч. 1 ст.125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування, встановлюються всі факти події.

          1-факт шахрайства. Так, 22.09.2019 року до Пологівського відділу поліції  надійшло повідомлення від  чоловіка 1989 року народження,якого ошукали шахраї на суму 5 тисяч гривень. Чоловік у мережі «Інтернет» на сайті «ОЛХ» хотів придбати собі автомобіль, гроші перерахував на картку, але зв’язок з продавцем після цього припинився. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 ККУ (Шахрайство) Триває досудове розслідування.

         3-факти дорожньо-транспортні пригоди. За вказаними повідомленнями складено  3 адміністративних протоколи за ст..124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого). Без потерпілих, але автомобілі зазнали технічних ушкоджень.

           Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності, та взаємодії з громадськістю.