:

У період з 14.01.2019 по 21.01.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 145 заяв і повідомлень із яких 15 містять ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 10 заявам та повідомленням.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 6 фактів крадіжок, з них за 2 встановлено особу правопорушника.

1 - факт злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, триває досудове розслідування.

Зареєстровано 1 повідомлення про неповернення додому неповнолітньої дівчини. Працівниками карного розшуку протягом доби дівчину розшукано, стосовно неповнолітньої правопорушень вчинено не було.

1 - факт порубки дерев. Так 18 січня працівниками СРПП під час патрулювання затримано громадянина 1968 року народження, який на власному мотоциклі перевозив спиляні дерева. У зв’язку з малозначністю діяння чоловіка буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Також працівниками СРПП по «гарячих слідах» затримано  громадянина 1988 року народження, який вчинив розкрадання двох кутників з опори. Чоловіка буде притягнуто до кримінальної відповідальності.

Крім цього за вказаний період під час забезпечення публічної безпеки та порядку у т.ч. безпеки дорожнього руху складено 65 адміністративних протоколів, а саме по лінії БДР – 50; по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 15.

Постійно відділом поліції вживаються заходи щодо виявлення та припинення фактів функціонування пунктів прийому металобрухту та залів грального бізнесу, недопущення росту злочинності на вулицях та інших громадських місцях.

За даними Пологівського ВП ГУНП України в Запорізькій області