:
 

У період з 13.05.2019 по 20.05.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 120 заяв і повідомлень із яких 9 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 8 заявам та повідомленням.

Крім цього за вказаний період складено 45 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 38, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 7 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано факт крадіжки з приватного домоволодіння громадян, за даними фактами триває досудове розслідування.

1-факт пов’язаний з злочином у сфері наркотичних засобів та їх прекурсорів. Відомості внесені до ЄРДР, триває перевірка.

2-факти нанесення тілесних ушкоджень. Відомості внесені до ЄРДР триває досудове розслідування. Так, 16 травня мешканцю м. Пологи, 1967 року народження, повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 1 ст. 125 КК України.

За ознаками ч. 1 ст. 185 КК України (Крадіжка) повідомлено про підозру чоловіку, 2000 року народження, який з домоволодіння чоловіка, 1959 року народження, викрав металеві вироби.

За вищевказаною статтею повідомлено про підозру мешканцю м. Пологи, 1989 року народження, який з домоволодінь громадян викрадав побутові речі. Його причетність доведена по 2 злочинам.

За ознаками ч. 3 ст. 185 КК України до суду скеровано кримінальне провадження стосовно мешканця м. Пологи, 1997 року народження, який з домоволодіння жінки, 1968 року народження, викрав особисті речі.

Також за вищевказаний період працівником ювенальної превенції складено 1 адміністративний протокол за ст.184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.

 Ми знову закликаємо громадян бути менш довірливими до незнайомих осіб та уважнішими за своїми речами на вулиці, в громадському транспорті та по дорозі додому. Не довіряйте телефонним шахраям персональні данні та конфіденційну інформацію (номера, пін та CVV-коди банківських карток своїх та близьких родичів). Це вбереже Вас від неприємностей.

  

За даними Пологівського ВП ГУНП України у Запорізькій області