:
 

У період з 12.08.2019 по 19.08.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 133 заяв і повідомлень із яких 11 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 8 заявам та повідомленням.

Крім цього за вказаний період складено 94  адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 57, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 37  адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 6 фактів крадіжок. Відкрито кримінальні провадження за ознаками ст. 185 ККУ (Крадіжка). Триває досудове розслідування проводяться оперативно-розшукові заходи.

Так, 17 серпня до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення від чоловіка 1998 року народження про те, що в селі Тарасівка Пологівського з домоволодіння заявника невідома особа заволоділа мопедом «Рига». При виїзді на місце пригоди було встановлено, що 23 річний знайомий, мешканець села Басань  незаконно володів мопедом «Рига». Працівниками сектору превенції було встановлено особу правопорушника,  та місце знаходження мопеда, який він встиг продати знайомому односельцю. Транспортний засіб було вилучено та повернуто власнику.

23-річному чоловіку повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч.1 ст.289 ККУ (Незаконне заволодіння транспортним засобом.)

Також про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч.3 ст.185 ККУ (Крадіжка) повідомлено чоловіку 2000 року народження, який  з домоволодіння жінки 1982 року народження викрав велосипед, електричний шуруповерт та інше. Працівниками карного розшуку викрадені речі вилучено та повернуто власниці.

До суду з обвинувальним актом скеровано 3 кримінальних правопорушення за ознаками ч.3 ст.185 ККУ (Крадіжка) стосовно раніше засудженого мешканця міста Пологи, який в період з 25.0.2019 по 11.03.2019 з приватних домоволодінь громадян здійснював крадіжки металевих виробів.

1-факт  нанесення тілесних ушкоджень. Відкрито кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування.

Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності, та взаємодії з громадськістю.


За матеріалами Пологівського ВП ГУ НП