:
 

         У період з 10.06.2019 по 17.06.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 145 заяв і повідомлень із яких 16 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 8 заявам та повідомленням.

         Крім цього за вказаний період складено 72 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 50, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 22 адміністративних протоколи.

         З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 8 фактів крадіжок особистого майна з приватних домоволодінь громадян.

        За вказаний період про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками статті 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка) повідомлено 4 особам правопорушникам по 6 кримінальним провадженням.

        Так в період з лютого по березень невідома особа в місті Пологи з будинків громадян здійснювала крадіжку металевих предметів. Працівниками карного розшуку встановлено особу правопорушника, ним виявився раніше судимий односелець 1989 року народження. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка) та в червні правопорушнику повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, його причетність доведена по 3 злочинам. Також ще 2 особам правопорушникам повідомлено про підозру у вчиненні аналогічних злочинів.

         За вказаний період за вищевказаною статтею слідчими скеровано до суду з обвинувальним актом 9 кримінальних проваджень стосовно 2 осіб правопорушників. Так, до суду скеровано 8 кримінальних проваджень стосовно раніше засудженого мешканця міста Пологи, який в період лютий-березень викрадав особисті речі з домоволодінь громадян.

         2-факти нанесення тілесних ушкоджень. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 125 Кримінального Кодексу України (Легке тілесне ушкодження). Особи правопорушники встановлені, триває досудове розслідування.

         Також за вищевказаний період працівником ювенальної превенції складено 1 адміністративний протокол відносно батьків за вчинення адміністративного правопорушення передбаченого статтею 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

         Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.

        

        

За даними Пологівського ВП ГУНП України у Запорізькій області