:

У період з 08.07.2019 по 15.07.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 142 заяв і повідомлень, з яких 15 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 10 заявах та повідомленнях.

Крім цього, за вказаний період складено 95 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 65, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку – 30 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 6 фактів крадіжок.

12.07.2019 року про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка) повідомлено раніше засудженому 44-річному мешканцю села Григорівка, який скоїв крадіжку металевої труби вагою 150 кг з нежилого будинку.

Також за вищевказаною статтею повідомлено про підозру 41-річному мешканцю міста Пологи, який з домоволодіння жінки 1981 року народження в селі Вербове викрав 3 газових балони.

Раніше повідомлялось, що 2 липня біля магазину АТБ було викрадено спортивний велосипед, працівниками карного розшуку встановлено особу правопорушника, ним виявився 34-річний мешканець міста Енергодар. Триває досудове розслідування.

2-факти нанесення тілесних ушкоджень. Відкрито кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження).

1-грабіж. Так, 8 липня до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення від власника магазину в селі Новоселівка, про те, що о 17:30 невідомий чоловік шляхом вільного доступу заволодів алкогольними напоями. Працівниками карного розшуку встановлено особу правопорушника, ним виявився раніше засуджений 45-річний односелець. Правопорушнику 10 липня повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 186 Кримінального Кодексу України (Грабіж).

Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.

Залишився тиждень до закінчення передвиборчої кампанії та наближаються «дні тиші». З боку політичних сил й кандидатів зростає спокуса порушити Закон. Поліція вкотре наголошує, що на всі спроби підкупу виборців, «роздачі» подарунків та інше, будемо реагувати жорстоко та згідно з чинним законодавством. Поліція та інші структурні підрозділи відомства готові забезпечити законність під час агітаційної кампанії та в день виборів народних депутатів до Верховної Ради України, дотримуючись політичної нейтральності. Всім подіям буде надана правова кваліфікація і прийняте рішення відповідно до чинного законодавства.

За даними Пологівського ВП ГУНП України у Запорізькій області