:

У період з 08.04.2019 по 15.04.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 153 заяв і повідомлень із яких 17 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 10 заявам та повідомленням.

Крім цього за вказаний період складено 109 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 80, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 29 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 9 фактів крадіжок з приватних домоволодінь громадян, за даними фактами триває досудове розслідування.

Так, місцевий мешканець 1970 року народження в лютому здійснював крадіжки велосипедів та інших речей з території домоволодінь громадян. 11 лютого злочинцю повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ст. 185 КК України (Крадіжка) його причетність доведена по 8 злочинам.

Також за вище вказаною статтею КК України 9 квітня повідомлено про підозру раніше засудженому мешканцю м. Пологи 1992 року народження, який шляхом розбиття вікна з будинків громадян викрав кошти та золоті вироби, його причетність доведена по 2 злочинам.

1-факт нанесення легких тілесних ушкоджень. Так, 13 квітня чоловік 1984 року народження в ході сварки наніс тілесні ушкодження знайомій 1991 року народження. Слідчим відомості внесенні в ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 125 КК України, триває досудове розслідування.

Також, чоловіку 1980 року народження повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 3 ст. 357 КК України (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження). Так, чоловік незаконно проник до житлового будинку громадянина 1995 року народження та викрав паспорт.  

Постійно відділом поліції вживаються заходи щодо виявлення та припинення фактів функціонування пунктів прийому металобрухту та залів грального бізнесу, недопущення росту злочинності на вулицях та інших громадських місцях.

 

За даними Пологівського ВП ГУНП України у Запорізькій області