:

У період з 07.10.2019 по 14.10.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 141 звернення та повідомлення громадян із яких 10 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 8 заявах та повідомленнях.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 7 фактів крадіжок. Відкрито кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення за ст. 185 Кримінального Кодекс України (Крадіжка). Встановлено 5 осіб правопорушників, триває перевірка на їх причетність до вчинення злочину.

1 факт нанесення тілесних ушкоджень. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження).

1 факт злочину пов’язаного у сфері наркотичних засобів та їх прекурсорів. Відкрито кримінальне за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Встановлено особу правопорушника, тривають слідчі дії.

1 факт грабежу. Як повідомляли раніше, 9 жовтня о 10:37 до Пологівського відділу поліції звернувся із заявою про пограбування місцевий мешканець 1982 року народження. Працівниками поліції було встановлено, що по вулиці Єдності в місті Пологи заявник пішов у магазин, залишивши автомобіль незачиненим. У цей час невідомий проник до транспортного засобу та відкрито заволодів майном заявника. Вжитими заходами працівники групи реагування патрульної поліції встановили особу підозрюваного. Ним виявився студент одного із місцевих навчальних закладів 2002 року народження. Речові докази вилучено. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 Кримінального Кодексу України (Грабіж). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років. Триває досудове розслідування.

Крім цього за вказаний період складено 98 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 69, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 29 адміністративних протоколи.

Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.

 За даними Пологівського відділу поліції