:

У період з 06.05.2019 по 13.05.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 125 заяв і повідомлень із яких 16 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 12 заявам та повідомленням.

Крім цього за вказаний період складено 99 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 62, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 37 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 12 фактів крадіжок, встановлено 7 осіб правопорушників триває перевірка на доведення їх причетності до вчинення кримінальних правопорушень.

Так, працівниками сектору кримінальної поліції встановлено особу правопорушника який шляхом розбиття скла в нежилому будинку в с. Воскресенка здійснив крадіжку особистого майна, яке належить господарці 1968 року народження. 22- річному мешканцю м. Пологи повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка).

Також, 6 травня до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення від чоловіка 1968 року народження, про те, що невідома особа викрала металеві труби та тиски з будинка заявника в с. Воскресенка. Працівниками сектору превенції в ході проведення розшукових заходів встановлено особу правопорушника, ним виявився односелець 2000 року народження, правопорушнику повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 1, ч. 2 ст. 185 КК України (Крадіжка), його причетність доведена по 2 злочинам.

1-факт пов’язаний з злочином у сфері наркотичних засобів та їх прекурсорів. Відомості внесені до ЄРДР, триває перевірка.

Так, до суду з обвинувальним актом скеровано кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) стосовно 43-річного мешканця м. Пологи.

1-факт нанесення тілесних ушкоджень. Так, 9 квітня чоловік 1967 року народження  в ході сварки наніс тілесні ушкодження чоловіку 1950 року народження. Слідчим було внесено відомості до ЄРДР за ознаками  ч. 1 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування.

1-факт ДТП. Так, 7 травня в м. Пологи на перехресті вул. Жуковського-Чеберко автомобіль ВАЗ 2106 не надав перевагу в русі автомобілю Gelly в результаті чого було скоєно зіткнення, автомобілі отримали технічне пошкодження. На водія ВАЗ 2106 складено адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності, та взаємодії з громадськістю.

Кожного четверга здійснюється відвідування населених пунктів на території оперативного обслуговування, щодо проведення особистого прийому громадян, 16 травня прийом буде проводитися у приміщенні Тарасівської сільської ради з 15:00 по 16:00 годину.

За даними Пологівського ВП ГУНП України у Запорізькій області