:

У період з 04.11.2019 по 11.11.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 132 заяв і повідомлень, із яких 22 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).

Крім цього за вказаний період складено 89 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 67, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 22 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 8 фактів крадіжок. Відкрито кримінальні провадження за ознаками ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Один з випадків: 5 листопада до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення від хлопця 2002 року народження, про те що протягом 6 місяців невідома особа шляхом зриву навісного замка, проникла до будинку заявника та викрала побутові речі. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками      ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Працівниками кримінальної поліції встановлено осіб правопорушників, двоє раніше засуджених місцевих мешканців 1984 та 1967 року народження. Триває досудове розслідування.

Також, працівниками сектору реагування патрульної поліції  встановлено особу правопорушника, яка шляхом вільного доступу незаконно заволоділа мобільним телефоном заявниці 1983 року народження. Нею виявилась жінка 1965 року народження, раніше засуджена місцева мешканка. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж).

1 факт пов’язаний зі злочином у сфері наркотичних засобів та їх прекурсорів. Так, під час відпрацювання території щодо незаконного обігу наркотиків, працівниками кримінальної поліції та інспектором дозвільної системи в лісосмузі в місті Пологи було виявлено чоловіка, який незаконно виготовляв небезпечний наркотичний засіб опій ацетильований. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів). Вирішується питання про притягнення до кримінальної відповідальності правопорушника.

5 фактів нанесення тілесних ушкоджень. Відкрито кримінальні провадження за ознаками ст. 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування, проводяться слідчі дії.

1 факт шахрайства. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.

 

 

За даними Пологівського відділу поліції