:

У період з 04.03.19 по 11.03.19 до Пологівського відділу поліції надійшло 117 заяв і повідомлень із яких 17 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 10 заявам та повідомленням.

Крім цього за вказаний період складено 102 адміністративних протоколи, а саме по лінії БДР – 68, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 34 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 8 фактів крадіжки з яких по 6 встановлено особу правопорушника, проводяться заходи щодо доведення причетності до вчинення злочину.

3-факти злочинів у сфері обігу наркотиків. Відомості внесені до ЄРДР, проводиться перевірка.

Також, 6 березня про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками ч. 1, ч. 2 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка) повідомлено раніше засудженому мешканцю м. Пологи 1975 року народження. Причетність злочинця доведена по 4 злочинам.

1-факт безвісті зниклої дитини, так 8 березня близько 21-50 з КЗ «Пологівського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей», пішов неповнолітній 2004 р.н. Слідчим внесені відомості до ЄРДР за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України. Протягом доби працівниками СРПП дитину було знайдено та повернуто до закладу.

Постійно відділом поліції вживаються заходи щодо виявлення та припинення фактів функціонування пунктів прийому металобрухту та залів грального бізнесу, недопущення росту злочинності на вулицях та інших громадських місцях.

Кожного четверга здійснюється відвідування населених пунктів на території оперативного обслуговування, щодо проведення особистого прийому громадян. 14 березня прийом буде проводитися у приміщенні Вербівської сільської ради з 15:00 по 16:00 годину.

        За даними Пологівського ВП ГУНП України у Запорізькій області