:

У період з 04.02.19 по 11.02.19 до Пологівського відділу поліції надійшло 129 заяв і повідомлень із яких 12 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 7 заявам та повідомленням.

Крім цього за вказаний період складено 101 адміністративних протоколи, а саме по лінії БДР – 76, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку – 25 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 7 фактів крадіжок з яких по 6 встановлено особу правопорушника, доводиться їх причетність до вчинення злочину. 7 лютого чоловіку 1975 року народження повідомлено про підозру у вчиненні крадіжки металевих предметів з нежилого домоволодіння жінки 1975 року народження в м. Пологи.

Також 8 лютого повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Чоловік 1986 року народження, раніше засуджений, викрав металеві вироби шляхом виставлення вікна з нежилого домоволодіння жінки 1964 року народження мешканки м. Пологи.

1-факт порушення недоторканості житла, особу встановлено, триває досудове розслідування.

2-факти злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, триває досудове розслідування. Так 9 лютого в ході патрулювання працівниками СРПП при зупинці автомобіля за порушення Правил Дорожнього Руху в ході огляду салону було виявлено шприц з речовиною коричневого кольору. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального Кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Вилучене направлено на експертизу.

Постійно відділом поліції вживаються заходи щодо виявлення та припинення фактів функціонування пунктів прийому металобрухту та залів грального бізнесу, недопущення росту злочинності на вулицях та інших громадських місцях.

Кожного четверга здійснюється відвідування населених пунктів на території оперативного обслуговування, щодо проведення особистого прийому громадян 14 лютого прийом буде проводитися у приміщенні Тарасівської сільської ради з 15:00 по 16:00 годину.

За даними Пологівського ВП ГУНП України в Запорізькій області