:
 

        У період з 03.06.2019 по 10.06.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 144 заяв і повідомлень із яких 19 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 8 заявам та повідомленням.

       Крім цього за вказаний період складено 72 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 50, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 22 адміністративних протоколи.

      З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 9 фактів крадіжок особистого майна з приватних домоволодінь громадян. За вказаний період про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка) повідомлено 4 особам правопорушникам по 5 кримінальним провадженням. Так, 03.06.2019 до Пологівського відділу поліції о 06.24 годині надійшло повідомлення від мешканця с. Івана Франка Пологівського району 1947 року народження, про те, що невідома особа з будинку заявника викрала мобільний телефон. Працівниками карного розшуку в ході оперативно-розшукових заходів встановлено особу правопорушника, ним виявився раніше засуджений односелець 1989 року народження. Слідчим було внесено відомості до ЄРДР за ознаками частини 3 статті 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка) та 07.06.2019 року повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, його причетність доведена по 2 злочинам.

1-факт ухилення від сплати аліментів на користь дитини. Відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 164 Кримінального кодексу України (Ухилення від сплати аліментів на утримання). Триває досудове розслідування.

1-факт пов’язаний з злочином у сфері наркотичних засобів та їх прекурсорів. Відомості внесені до ЄРДР, триває перевірка.

5-фактів нанесення тілесних ушкоджень. Слідчими внесені відомості до ЄРДР за ознаками статті 125 Кримінального Кодексу України (Легке тілесне ушкодження). Особи правопорушники встановлені, триває досудове розслідування.

Також за вищевказаний період працівником ювенальної превенції складено 3 адміністративних протоколи на дітей за ознаками статті 175 КУпАП (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях).

      Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності, та взаємодії з громадськістю.

      Звертаємося до громадян! Дотримуйтесь Правил Дорожнього Руху!

       За 5 місяців 2019 року на дорогах Пологівського району сталося 26 ДТП, з них 2 із загиблими, всі транспортні засоби зазнали технічного пошкодження. Причиною усіх дорожньо-транспортних пригод є порушення базових правил дорожнього руху водіїв. Шановні водії, обирайте безпечну швидкість, враховуйте дорожню обстановку, не порушуйте вимог розмітки та правил обгону. Під’їжджаючи до пішохідних переходів-знижуйте швидкість. В жодному разі не сідайте за кермо на підпитку!

        Шановні пішоходи, не виходьте різко на проїзну частину, переконайтеся у тому, що водій помітив Вас і встигає загальмувати! Бережіть себе! Не засмучуйте рідних!

 

 

За даними Пологівського ВП ГУНП України у Запорізькій області