:

У період з 01.04.2019 по 08.04.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 127 заяв і повідомлень із яких 14 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 10 заявам та повідомленням.

Крім цього за вказаний період складено 105 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 25, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 80 адміністративних протоколи.

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 8 фактів крадіжок з приватних домоволодінь громадян, за даними фактами проводяться оперативно-розшукові заходи на встановлення осіб правопорушників.

1-факт порубки дерев. Так, 4 квітня невідомі особи в лісосмузі понад залізною дорогою біля с. Григорівка здійснили незаконну порубку дерев, проводяться оперативно-розшукові заходи з встановлення осіб правопорушників.

1-факт нанесення легких тілесних ушкоджень. Так, 7 квітня чоловік 1973 року народження в ході сварки побив знайомого 1990 року народження. Слідчим відомості внесенні в ЄРДР за ознаками ч.1 ст.125 ККУ, триває перевірка.

1-факт шахрайства. Невідома особа шахрайським шляхом заволоділа коштами заявниці. Так жінка перерахувала кошти в сумі 3000 грн. за купівлю товару, але після того як гроші перерахувала на рахунок на дзвінки ніхто не відповідає та товар не надійшов. Відомості внесені до ЄРДР та ознаками ч.1 ст.190 ККУ, триває перевірка.

Також 5 квітня повідомлено про підозру чоловіку 1979 року народження за вчинення кримінального правопорушення за ознаками ч.2 ст 190 ККУ (Шахрайство), який шахрайським шляхом заволодів коштами, які були перераховані на рахунок підприємства на виконання будівельних робіт.

Постійно відділом поліції вживаються заходи щодо виявлення та припинення фактів функціонування пунктів прийому металобрухту та залів грального бізнесу, недопущення росту злочинності на вулицях та інших громадських місцях.

Наголошуємо що під час проведення 58 сесії в Пологівській міськраді було прийнято рішення про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території м. Пологи у нічний час доби – з 22:00 до 8:00 год.

За порушення дотримання даної заборони передбачено адміністративну відповідальність за ч.2 ст.156 КУпАП.

Кожного четверга здійснюється відвідування населених пунктів на території оперативного обслуговування, щодо проведення особистого прийому громадян, 11 квітня прийом буде проводитися у приміщенні Федорівської сільської ради з 15:00 по 16:00 годину.

 За даними Пологівського ВП ГУНП України у Запорізькій області