:
 

 До Дня захисту дітей 

 01 червня 2016 року службою у справах дітей Пологівської  районної  державної  адміністрації Запорізької  області спільно з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано участь дітей  пільгових  категорій  в  обласному  заході з  нагоди  святкування Дня захисту дітей в місті Запоріжжя у відповідності  до  затвердженого  головою  райдержадміністрації  списку,  на  підставі  пункту 17 районної Програми з реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2011-2016 роки, затвердженої рішенням Пологівської районної ради від 26.08.2011 №6, листа Запорізького обласного центра соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  від  18.05.2016 №792/04.
Планом проведення заходу було передбачено і виконано наступне:
– з 11.00 години – перегляд благодійної вистави «Белоснежка, гномы и принц» в  Запорізькому обласному академічному театрі юного глядача;
– з 13.00-15.00 години  – екскурсія  по території розташування 55-ї Запорізької окремої артилерійської бригади та куштування солдатської каші;
– з 16.00-19.00 години  – соціальна акція «Хай сонцю і квітам всміхаються діти!» на площі Маяковського міста Запоріжжя.
  В заході взяли участь 15 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають а прийомних сім’ях, ДБСТ, в сім’ях опікунів, піклувальників на території Пологівського району, діти з сімей учасників АТО та  супроводжуючі. 

                     

   Попри всі погодні перепони та негаразди, на площі Маяковського пройшла соціальна акція "Хай сонцю і квітам всміхаються діти", яка була організована Запорізьким обласным центром соціальных служб для сім'ї, дітей та молоді за підтримки обласної адміністрації, департаменту соціального захисту населення. В ході акції на дітей чекали різноманітні майстер класи, веселі анімації, флешмоб "Посміхнись, Україно!", ярмарка соціальних послуг та концертна програма. Фіналом свята стало вручення, керівниками області, путівок в літні дитячи табори та рюкзаків з деякими речами для відпочинку дітям, батьки яких, на превеликий жаль, загинули в АТО. Крім того, голова облдержадміністрації та голова обласної ради розрізали святковий велетенський пиріг та запустили повітряні кульки із дитячими побажаннями. Хай діти всміхаються завжди! 

                


За інформацією ПРЦСССДМ