:
  

 До Дня Державного Прапора України  та 25-ої річниці незалежності України (звернення)

   Державний Прапор - одна з офіційних емблем держави, яка символізує її суверенітет.
   Державний Прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення, який об’єднує людей різного віку і професій, наповнює їх патріотичним почуттям обов’язку захищати свою Вітчизну. Любов до Батьківщини, до рідної держави не може бути абстрактною і повинна проявлятися в конкретних діях. Тому повагу до прапора, який є державним символом, можна рахувати однією з таких.

   До Дня Державного Прапора України (23 серпня) та з нагоди 25-ої річниці незалежності України (24 серпня), з метою популяризації національних цінностей, пропаганди ідеалів патріотизму та єдності країни, Пологівська районна державна адміністрація звертається із проханням до керівників підприємств, закладів, установ та організацій району забезпечити встановлення (оновлення) Державного Прапора України на адміністративній будівлі підпорядкованого підприємства (закладу, установи, організації). 

   Виявленням поваги до національної символіки є традиції використання прапора на постійній основі, підтримки його естетичного вигляду та забезпечення задовільного санітарного стану прилеглої території.

    Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Хай над будівлями майорить державний стяг, хай наповнює серця пологівців патріотизмом та гордістю за наш працьовитий, волелюбний народ, і такий патріотичний вияв стане вагомою підтримкою для наших захисників, що боронять державний суверенітет, незалежність і територіальну цілісність України у зоні проведення Антитерористичної операції. 
 
Голова Пологівської районної 
державної адміністрації         А.Є. Крупський