:

 ДІТИ НЕ ДЛЯ НАСИЛЛЯ

Діти – це майбутнє кожної держави. А тому наскільки вони будуть фізично та емоційно здорові в дитинстві, настільки буде успішна наша країна в майбутньому, тим менше буде негативних проявів в суспільстві. Звичайно, повністю побороти насилля неможливо, але його мінімізація повинна стати основною метою в суспільстві. На сьогодні, кривдження дітей спостерігається всюди: в школі, на вулиці та вдома.

В даний час розробляються різні способи рішення над насиллям. Безумовно кращий – профілактика, яку необхідно починати з раннього підліткового віку.

Таким чином, з метою привернення уваги до зазначеної проблеми, 11 грудня 2017 року спеціалістом служби у справах дітей Пологівської районної державної адміністрації Запорізької області була проведена лекція на тему: «Насильство в сім’ї» для учнів Пологівської спеціалізованої різнопрофільної школи І-ІІІ ступенів №2. Під час бесіди учні проявили свою обізнаність в питаннях запобіганню насильства в сім’ї та куди потрібно звертатись в таких випадках за допомогою. В заході прийняли участь 115 дітей.

Служба у справах дітей РДА