:

  День знань у районній дитячій школі мистецтв 
 
    1 вересня в Пологівській дитячій школі мистецтв проведено свято з нагоди Дня знань.
   Першокласники музичного, художнього, хореографічного відділень разом з батьками слухали читання, спів та гру на музичних інструментах у виконання учнів молодших класів школи. Ведучі свята, викладачі Аліна Грімова і Леся Делі-Осман привітно запрошували кожного виконавця на сцену і юні талановиті артисти глядачам дарували свою творчість.
   На свято завітали почесні гості: голова Пологівської районної ради Юрій Коноваленко, заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Марина Діденко.
   За патріотичне виховання учнівської молоді, за підтримку бойового духу військових, які відновлюють своє здоров’я в госпіталі м. Запоріжжя, концертну діяльність для наших захисників Юрій Коноваленко вручив Почесні грамоти від керівництва госпіталю керівнику зразкового аматорського хореографічного колективу «Овація» Інні Ходус, вчителю хореографічного відділення школи Христині Буренко. У своєму виступі привітав з досягненнями минулого навчального року і зауважив, що діти і вчителі школи є гордістю Пологівського району.
   Ірина Півень поздоровила усіх з початком нового навчального року, побажала нових здобутків, вручила від себе і від імені голови райдержадміністрації Артура Крупського квіти директору школи Ларисі Кас’яненко.
  Слова вітань з вуст дітей і батьків лунали на адресу дирекції, вчителів та працівників позашкільного навчального закладу естетичного виховання.  
    В добру путь по країні знань учням школи мистецтв та їх батькам! Терпіння і віри в своїх дітей! Здоров’я і наснаги вам, вчителям, професіоналам справи на ниві мистецтва! 

 

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації