:
      

  День захисника України (14 жовтня)

                              Шановні ветерани Другої світової війни, військовослужбовці Збройних Сил України, пологівці! 

  Прийміть щирі вітання з Днем захисника України. Це свято  відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і українського війська.
    Цього святкового дня ми вшановуємо ветеранів Другої світової війни, які передають сьогоднішнім воїнам свій багатий життєвий досвід, що став неоціненним прикладом вірного і гідного служіння Батьківщині. Наша вдячність і доземний уклін вам, - сміливим та мужнім людям, тим, кому було під силу захищати нашу землю в ті далекі роки воєнного лихоліття. 
  Шановні ветерани локальних війн, учасники АТО, військовослужбовці Збройних Сил України, захисники Вітчизни, прийміть слова вдячності за професійну майстерність, високі моральні й бойові якості, відданість Батьківщині. 
  Щиро бажаємо всім нинішнім і майбутнім захисникам рідної землі,  щоб з плином часу не міліла глибока криниця незгасимої енергії, бадьорості духу, здоров’я, сімейної злагоди, достатку в домівках. Нехай щедрість долі допомагає долати всі негаразди, а ваші прагнення і сподівання завжди здійснюються.


      А.Крупський, голова райдержадміністрації
      О.Покутній, голова районної ради