:

     

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав  (15 лютого) 

                           Шановні воїни-інтернаціоналісти, ветерани локальних війн!
      15 лютого ми вшановуємо учасників бойових дій, які воювали на теренах інших держав.      
    15 лютого 1989 року із завершенням виводу обмеженого контингенту радянських військ з республіки Афганістан закінчилася страшна за своїми втратами і довга війна, в ході якої виконання військового обов’язку стало подвигом. Ця дата стала днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Літописи локальних конфліктів, і в тому числі тих, куди Україна направляла миротворчі контингенти за роки своєї незалежності,  містять безліч прикладів героїзму,   честі та гідності воїнів, які самовіддано виконували свій обов’язок в горах та пустелях, в повітрі, в наступі та обороні, при врятуванні бойових товаришів та мирних жителів країн.

    Ви, шановні друзі, як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє. Патріотизм для вас – не порожній звук, це рідна земля, рідне місто та село, рідна України! Ви з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської відданості, героїзму та мужності.
     Вічна пам’ять воїнам, які загинули, до кінця виконавши свій військовий обов’язок. Сьогодні ми схиляємо голову в скорботі за тими, хто не повернувся з "гарячих точок" планети.
     
    Із вдячністю звертаємося до тих,  хто живе з нами. Засвідчуємо свою глибоку  повагу вашій мужності та самовідданій праці.
    Від усього серця бажаємо вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.  
 
  А.Крупський, голова райдержадміністрації
  О.Покутній, голова районної ради