:
     

  День фізичної культури і спорту (10 вересня)


                          Шановні спортсмени, тренери, фахівці галузі фізичної культури і спорту та всі прихильники фізкультурно-спортивного руху!
   Вітаємо всіх, хто йде в авангарді фізкультурно-спортивної роботи, всіх, хто своєю щоденною працею забезпечує розвиток фізичної культури і спорту та пропагує здоровий спосіб життя на Пологівщині -  з Днем фізичної культури і спорту.
  Фізична культура і спорт є невід’ємною частиною сучасного способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства. Сьогодні можна з упевненістю сказати, що розвиток фізкультури і спорту, формування здорового способу життя стають державним завданням. 
  Ми щиро вдячні вам за активну роботу з реалізації державної політики в галузі фізичної культури і спорту, високу відповідальність, ентузіазм та цілеспрямованість. Впевнені, що фізична культура і спорт будуть міцним підґрунтям та вагомою запорукою популяризації спортивного руху в районі, зміцнення здоров’я громадян, досягнення нових звершень і перемог.
  Бажаємо всім спортсменам удалих виступів, а вболівальникам – яскравих та незабутніх вражень! Міцного, богатирського здоров’я, натхнення та сил на шляху до нових життєвих звершень, перемог, плідної праці, успіхів всім працівникам організацій та установ фізичної культури й спорту, спортсменам, тренерам і просто небайдужим до спорту.

А.Крупський, голова райдержадміністрації
О.Покутній, голова районної ради