:

  День Європи у районі

      16.05.2016 у с.Кінські Роздори Чапаєвської об’єднаної територіальної громади до Дня Європи відбулись урочистості з нагоди запуску виробництва паливних брикетів сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом «Злагода – 2015». На урочистостях були присутні голова Запорізької обласної державної адміністрації Бриль К.І., голова Запорізької обласної ради Самардак Г.В., голова Пологівської райдержадміністрації Крупський А.Є., голова Пологівської районної ради Покутній О.П., координатор Проекту ЄС/ПРООН/МОГ-ІІІ по Запорізькій області Устімов Г.М. та багато інших гостей.

     Громада села вперше прийняла участь у реалізації спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку Організацій Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
У минулому році було створено сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Злагода – 2015», на загальних зборах якого було визначено напрям його діяльності.
Завдяки підтримці спільного Проекту Європейського Союзу та Програми Організацій Об’єднаних Націй, обласного та сільського бюджетів, а також членів сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу було придбано техніку для виробництва паливних брикетів.

Захід, який  відбувся, свідчить про те, що перші кроки до розвитку кооперативу пройшли успішно. Тож, побажаємо СОК «Злагода – 2015» процвітання та статку, а також впевненості в тому, що у них усе вийде!


За інформацією відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації